Konya
Parçalı az bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6304 %0.11
52,5769 %0.46
6.812,73 % -0,26
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Konyaspor’dan net galibiyet: 3-0

Konyaspor’dan net galibiyet: 3-0

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar, etkili oyununu gollerle süsleyerek hanesine kritik bir 3 puan yazdırdı.

KAYNAK: Necati ERSOYTÜRK
Okunma Süresi: 2 dk

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında TÜMOSAN Konyaspor, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı hakem Oğuzhan Aksu yönetirken, mücadele temsilcimizin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmaya dengeli başlayan iki takım ilk dakikalarda pozisyon üretmekte zorlandı. Ancak 21. dakikada sahneye çıkan Kramer, sol kanattan gelişen atakta kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Konyaspor’u öne geçirdi.

Golden sonra baskısını artıran yeşil-beyazlı ekip, 28. dakikada farkı ikiye çıkardı. Kullanılan korner sonrası ceza sahası dışına seken topu Jin-ho kafayla içeri çevirdi, pozisyonu iyi takip eden Muleka çaprazdan yaptığı sert vuruşla skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Konyaspor, farkı artırmak için birçok fırsat yakaladı. 50 ve 75. dakikalarda Kramer ile önemli pozisyonlardan yararlanamayan yeşil-beyazlılar, 76. dakikada Bazoer ile bulduğu golde ofsayta takıldı.

Mücadelenin son bölümünde baskısını sürdüren Konyaspor, 90+2. dakikada üçüncü golü buldu. Ceza sahasında topla buluşan Diogo Goncalves, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru belirledi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Konyaspor, sahadan 3-0 galip ayrılarak önemli bir galibiyete imza attı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 15: İlk 15 dakika itibariyle iki takımda ciddi bir pozisyona giremedi.

Dakika 20: GOLLL – Konyaspor 1-0 öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Kramer topu sürerek kaleciyle karşı karşıya pozisyonda temiz bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dakika 28: GOLLL – Konyaspor farkı ikiye çıkardı. Kullanılan kornerde ceza sahası dışına seken topu Jin-ho kafasıyla sol tarafa çevirdi. Topla buluşan Muleka çaprazdan sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.

Dakika 44: Karagümrük gole çok yaklaştı. Daniele Verde kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu üstten auta attı.

İKİNCİ YARI

Dakika 50: Konyaspor üçüncü gole yaklaştı. Ceza sahası içerisinde topu önünde bulan Kramer kaleciyi geçip topu tamamlamak istedi ancak meşin yuvarlağı kurtaramadı.

Dakika 75: Konyaspor yine gole çok yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Kramer aşırtma bir vuruş yaptı ancak kaleci son anda topu engelledi.

Dakika 76: Konyaspor kazandığı korner atışından sonra Bazoer ile bir gol buldu ancak ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

Dakika 82: Konyaspor ikinci yarı fırsatlar bulmaya devam ediyor. Sol kanattan içeri giren Svendsen’in içeri çevirdiği topta Berkan Kutlu yandan auta attı.

Dakika 90+2: GOLLL - Konyaspor aradığı üçüncü golü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Diogo Goncalves düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı.

Dakika 90+4: Konyaspor dördüncü golü arıyor. Ceza sahası içinde Kramer’in vuruşunu kaleci kurtardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *