Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, 2. Başkan Celalettin Hakan Katırcı ve Başkan Vekili Lütfi Can Başaran, Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkanı ve aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’u ziyaret etti.
Ziyarette, Türk futbolunun geleceği, kulüpler arası iş birliği ve sürdürülebilir başarı konularında verimli bir görüşme gerçekleştirdiler.
Bu görüşmeler sırasında Konyaspor'un, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne geçmiş dönemlerden kaynaklanan bir borcunu da karşılıklı anlayış ve iş birliği çerçevesinde yapılandırıldı..
Başkan Atiker ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ''Sayın Ali Koç’a ve Yönetim Kurulu'na göstermiş oldukları anlayış ve destek için teşekkür ederiz'' dedi.