Konya
Açık
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3708 %0.27
53,3382 %0.2
6.873,34 % 0,84
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Konya’da Taekwondo Şampiyonasına yoğun ilgi

Konya’da Taekwondo Şampiyonasına yoğun ilgi

Konya’da Okul Sporları Minikler Konya Şampiyonası ile ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) Yıldızlar Konya Şampiyonası yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Okunma Süresi: 2 dk

Konya Taekwondo İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve okul sporları takviminde yer alan Okul Sporları Minikler Konya Şampiyonası ile ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) Yıldızlar Konya Şampiyonası  20-23 Mayıs 2025 tarihleri arasında Selçuklu Uluslararası Kongre ve Spor Merkezi'nde başarıyla gerçekleştirildi. Dört gün boyunca devam eden müsabakalarda, minikler ve yıldızlar kategorisindeki taekwondocular, hem bireysel hem takım disiplininde performanslarını sergiledi. Müsabakalar süresince sporcular hem teknik becerilerini hem de centilmenliklerini ortaya koyarken, şampiyona boyunca büyük bir mücadele ruhu sergilendi. Sporcuların yanı sıra en az onlar kadar heyecanlı olan aileler ve yakınları, tribünleri doldurarak müsabakalara yoğun ilgi gösterdi. Ailelerin alkış ve tezahüratları, sporculara moral ve motivasyon sağladı.

Şampiyonanın son günü olan 23 Mayıs’taki Okul Sporları Minikler müsabakalarını, Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan yerinde takip etti. Vali Yardımcısı Erdoğan, başarılı sporcuları ödüllendirerek madalyalarını bizzat takdim etti.

Yoğun katılım olduğu şampiyona, Konya’da taekwondo branşının ne denli geliştiğini bir kez daha ortaya koydu. Organizasyon sonunda dereceye giren sporcular, düzenlenen törende madalyalarını alarak büyük bir gurur yaşadı.

Konya Taekwondo İl Temsilcisi Siyaser Alataş, bu tür organizasyonların çocuk ve gençlerin spora kazandırılması adına büyük önem taşıdığını belirterek, turnuvaya katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *