Konya
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,3346 %0.01
51,3419 %-0.05
6.406,80 % -3,26
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Karatay Belediyespor’un TB2L heyecanı başlıyor

Karatay Belediyespor’un TB2L heyecanı başlıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği 2025-2026 TB2L sezonu başlarken, Karatay Belediyespor 25 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında High Touch takımını ağırlayacak.

KAYNAK: Karatay Belediyesi
Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2025-2026 Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) sezonu başlıyor. A ve B olmak üzere iki grupta 21 takımın mücadele edeceği ligde, A Grubu’nda yer alan Karatay Belediyespor, sezona kendi sahasında başlayacak.

Karatay Belediyespor Basketbol Takımı, 25 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde High Touch ekibini konuk edecek.

ŞENER: KARATAY’A GURUR YAŞATMAK İSTİYORUZ

Karatay Belediyespor Kulüp Başkanı Muhittin Şener, takımın sezona güçlü bir şekilde hazırlandığını belirterek hedeflerinin başarı olduğunu vurguladı. Şener açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Takımımız, hazırlık sürecinde büyük bir gayret ortaya koydu. Sporcularımız ve teknik ekibimiz özveriyle çalışıyor. Biz de yönetim olarak her zaman onların yanında duruyoruz. Hedefimiz, ligde istikrarlı bir şekilde ilerlemek ve Karatay’a gurur yaşatmaktır. Belediye Başkanımız Hasan Kılca’nın spora ve sporculara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”

KILCA: KARATAY’IN GENÇ VE DİNAMİK RUHU SAHAYA YANSIYACAK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Tüm hemşehrilerimizi tribünlerde yerlerini alarak bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.

Karatay Belediyespor’un elde ettiği başarıların ilçenin spordaki vizyonunu güçlendirdiğini belirten Başkan Kılca, “Karatay Belediyespor Kulübümüzün bugüne kadar elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Artık Konya’mızı Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil ediyoruz. Bu, Karatay’ın sporda geldiği seviyenin önemli bir göstergesidir. Basketbol takımımız Karatay’ın genç, dinamik ve mücadeleci ruhunu yansıtacak. Takımımıza, Cumartesi günü sahaya çıkacakları maçta başarılar diliyor, Karatay’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *