Konya
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6121 %0.09
51,6008 %0.21
6.706,83 % 0,68
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Hüma Okulları’ndan sporda gurur tablosu

Hüma Okulları’ndan sporda gurur tablosu

Konya’nın ileri gelen okullarından Hüma Okulları; güreş, bocce ve dart branşlarında gelen başarılarla okul camiasına büyük bir gurur yaşattı. Spordaki başarısıyla dikkat çeken okul, bireysel ve grup sporlarındaki bu dikkat çeken başarıyla önemli bir başarıya imza attı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

Hüma Okulları öğrencilerinden Muhammet Ali Özen, Kayseri’de düzenlenen U15 Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları’nda 52 kilogramda birincilik elde ederek bölge müsabakaları grup şampiyonu oldu. Hem akademik hem de spor alanındaki başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen okul yöneticileri; “eğitimde olduğu kadar sporda da hedefimiz; azimli, karakterli ve disiplinli gençler yetiştirmektir” açıklamasında bulundu.

“Disiplin, Azim ve Özgüven Kazandırıyoruz”

Öğrencilerin kazandığı kupalar bununla da sınırlı değildi. Farklı branşlarda performans sergileyen Hüma Okulları öğrencileri, müsabakalarda adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Selçuklu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları 2. Küme Müsabakaları’nda Hüma Okulları öğrencileri dört ayrı branşta dereceye girerek toplamda dört kupa kazandı. Öğrenciler turnuvadan; Genç Kızlar Dart İl Birinciliği, Genç Kızlar Bocce İl Birinciliği, Genç Erkekler Bocce İl Birinciliği ve Genç Erkekler Dart İl İkinciliği alarak döndü. Bu da Hüma Okulları’nın spordaki başarısını gözler önüne serdi.

Öğrenciler öncelikle antrenman sürecinde özveri ve disiplinle yanlarında olan Hüma Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Umut Candan’a teşekkürlerini ilettiler. Bu başarının arkasında hem kendilerinin destekleyen bir okul olduğunu hem de öğretmenlerinin her an yanlarında olduklarını belirttiler. 

Spor çevrelerinde sürekli adından bahsedilen Hüma Okulları’nın Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Birekul ise öğrencilerini tebrik ederek başladığı cümlesine; “Öğrencilerimizin her alanda kendini göstermesinden gurur duyuyoruz. Özellikle spor alanındaki faaliyetlerini ayrıca destekliyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü spor, öğrencilerimize aynı zamanda disiplin, azim ve özgüven kazandırıyor. Bu da onların hayattaki başarılarının temelini oluşturuyor.” diyerek devam etti. 

Bu yıl elde ettikleri başarılara bir yenisini daha ekleyen Hüma Okulları, geçmişte olduğu gibi gelecekte de akademik ve sportif alandaki iddiasını koruyacağını belirterek öğrencilerinin başarılarını bir kez daha kutladı. 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *