Konya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,1901 %0.13
54,0262 %-0.07
6.093,03 % 1,19
Konya Postası Gazetesi Spor HERKESLE MÜCADELE EDEBİLECEK GÜÇTEYİZ!

HERKESLE MÜCADELE EDEBİLECEK GÜÇTEYİZ!

Konyaspor Basketbol Takımı’nın gözde oyuncularından Merthan Mutlu da sezonun gidişatı ve bireysel hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

HERKESLE MÜCADELE EDEBİLECEK GÜÇTEYİZ!
Okunma Süresi: 2 dk

Konyaspor Basketbol Takımı’nın gözde oyuncularından Merthan Mutlu da sezonun gidişatı ve bireysel hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Sezonun beklediğinin üzerinde güzel geçtiğini dile getiren Mutlu, her gün takım olarak daha iyiye gittiklerini söyledi. Sezonun başında takıma karşı önyargılı yaklaşıldığını fakat bu ön yargıları aştıklarını öne süren Mutlu, şu ifadelere yer verdi: “Sahaya çıkıp işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Birlikteliğimiz ve arkadaşlığımız her geçen gün güçleniyor, bu da sahada ve kişisel performansımızda kendini gösteriyor. Takım arkadaşlarımdan ve hocamızdan aldığım destekle kendimi çok rahat hissediyorum. Zor bir başlangıç yaşamamıza rağmen, zamanla toparlandık ve diğer takımların düşüş yaşadığı bir dönemde yükselişe geçtik. Şu anda rüzgarı arkamıza aldık ve bu ivmeyi sezon sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyoruz. Ligdeki liderlik mücadelesi sürekli değişiyor. Kağıt üzerinde herkesin düşündüğünün aksine, sahada işler farklı bir hal alabiliyor. Potansiyelimizle herkesle mücadele edebilecek güçteyiz. Konyaspor'u tekrar hak ettiği yere, yani Süper Lig'e çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Rotasyonumuzun dar olması ve sakatlık riski nedeniyle yapılacak bir transfer, bizi daha üst seviyelere taşıyabilir.”

“BİRBİRİMİZLE DE RAKİBİZ”

Kişisel hedeflerinden ziyade takımdaki performansıyla ilgilendiğini ifade ederek Mutlu, “Takım sorumluluğum nedeniyle üzerimde baskı hissedebilirim, ancak bu durum beni daha fazla motive ediyor. Myles Mack ile takım içinde özel bir arkadaşlık kurduk ve aramızda zaman zaman rekabet de yaşanıyor. Yabancı oyuncularla olduğu kadar yerli oyuncularla da güçlü bir arkadaşlık bağımız var. Umarım sezon sonunda hedefimize ulaşabiliriz” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız