Konya
Az bulutlu
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Spor Göztepe’yi kader maçları bekliyor

Göztepe’yi kader maçları bekliyor

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 9 maçını kaybedip kümede kalma şansını mucizelere bırakan Göztepe, bu hafta Fenerbahçe ile adeta kader maçına çıkacak

Göztepe’yi kader maçları bekliyor
Okunma Süresi: 1 dk

Sıralamada 27 puanla 18'inci basamakta yer alan ve kurtuluş bölgesindeki en yakın rakibi GZT Giresunspor'un 12 puan gerisinde kalan sarı-kırmızılılar, alınacak sonuçlara göre 33'üncü hafta sonunda Süper Lig'e resmen veda edebilir. Göztepe, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye yenilirse Giresunspor, Yukatel Kayserispor, Kasımpaşa, Demir Grup Sivasspor, Gaziantep Futbol Kulübü ve Galatasaray'ın oynayacağı maçlara gözünü çevirecek. Giresunspor dışındaki diğer rakipleriyle arasında 14 puan fark bulunan Göztepe, Fenerbahçe'ye yenilir diğer takımlar da maçlarını kazanırsa bitime 5 maç kala lige resmen beyaz mendil sallayacak. Giresunspor bu hafta evinde Beşiktaş'ı ağırlarken, Kayserispor-Çaykur Rizespor, Kasımpaşa-Adana Demirspor, İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep FK, Galatasaray-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşmaları oynanacak.

Göztepe olası puan eşitliği durumunda ikili averajda alt sıralardaki takımlardan sadece Sivasspor'a üstünlük kurabildi. Sezonun ilk yarısında rakibiyle berabere kalan Göztepe, Gürsel Aksel Stadı'nda ise kırmızı-beyazlıları 2-1 mağlup etti. Süper Lig'de son maçlarına çıkmaya hazırlanan Göztepe’de şimdiden yeni sezon için kadro yapılanması da başladı. İyi bir bonservis geliri elde edilecek oyunculardan ilk olarak golcü Ndiaye, Çin'e satılırken, kaleci İrfan Can Eğribayat, kaptan Halil Akbunar, orta saha Obinna Nwobodo ve stoper Atınç Nukan'ın da yakın zamanda kulüpten ayrılacağı bildirildi. (DHA)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız