Konya
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,4835 %0.03
56,4911 %0.21
6.872,92 %1.26
Konya Postası Gazetesi Spor Göztepe'de Luka Gugeshashvili'ye disiplin süreci başlatıldı

Göztepe'de Luka Gugeshashvili'ye disiplin süreci başlatıldı

TRENDYOL Süper Lig'de Isonem Park Gürsel Aksel Stadı'nda 4-2 kaybedilen Gaziantep Futbol Kulübü maçında büyük tepki gören ve maç sonu açıklamalarıyla gündeme gelen Göztepe kalecisi Luka Gugeshashvili disiplinlik oldu. Sanal medya hesabından Göztepe taraftarına yönelik, "Yaptığınız şey taraftarlık değil. Klavye başında saklanıp oradan konuşanlara ise sadece bir şey söyleyeceğim. Hayat uzun, dünya küçük. Bir gün mutlaka sokakta ya da başka bir yerde karşılaşacağız" gibi ifadeler kullanan 26 yaşındaki kalecinin açıklamaların ardından Göztepe duyuru yayınladı.

Göztepe'de Luka Gugeshashvili'ye disiplin süreci başlatıldı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Sarı-kırmızılılar yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Luka Gugeshashvili hakkında, oynanan Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle kulübümüz tarafından disiplin süreci başlatılmıştır. Disiplin süreci sonuçlanana kadar oyuncumuz, takımdan ayrı çalışacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

 

Gaziantep FK maçında 5'inci dakikada yediği golün ardından tribünler tarafından ıslıklanmaya başlanan Gugeshashvili 3'üncü golden sonra protestonun dozu artınca kollarını açarak tribünlere devam işareti yapmıştı. İlk devrede kalesinde 4 gol gören Gürcü kaleci ikinci yarıda ise yerini Arda Özçimen'e bırakmıştı. Göztepe taraftarı da Gugeshashvili'nin sanal medyadan yaptığı açıklamalara çok sert tepki gösterdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız