Konya
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0503 %0.06
56,5140 %0.46
6.629,04 %1.43
Konya Postası Gazetesi Spor Göztepe düzeni bozmayacak

Göztepe düzeni bozmayacak

Spor Toto 1'inci Lig'de Play-Off çeyrek finalinde Bodrumspor'a elenip sezonu tamamlayan Göztepe'de yönetim gelecek sezonun kadro çalışmalarına başlarken, teknik ekipte ise düzeni bozmayı düşünmüyor

Göztepe düzeni bozmayacak
Okunma Süresi: 1 dk

Sport Republic şirketinin yüzde 70 hisselerini aldığı sarı-kırmızılılarda başkanlık koltuğuna oturan Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen'in Sportif Direktör Hırvat Ivan Mance liderliğinde oluşturduğu teknik kadrodan son derece memnun olduğu ifade edildi. Göz-Göz'de Ankersen'in saha içinde teknik direktör Ekrem Dağ ve teknik sorumlu Şakir Özkayımoğlu ile yola devam etmeyi düşündüğü, Radomir Kokovic'in ise İzmir ekibinde Futbol Metodolojisi Direktörü olarak görevini sürdüreceği kaydedildi. 

Teknik ekipten geniş çapta rapor bekleyen Rasmus Ankersen'in bu sezona oranla daha kaliteli bir kadro kurmak için kolları sıvadığı kaydedildi. Özellikle hücum bölgesine daha iyi takviyeler yapmayı planlayan İzmir ekibinin şu ana kadar yurt dışından 8 yabancı futbolcuyla temasta olduğu vurgulandı. İç transferde de hareketli günler geçirmeye hazırlanan Göztepe'de takımın kemik yapısının çok fazla bozulmayacağı da öğrenildi. Ancak Ankersen'in sözleşmesi devam eden oyunculara iyi tekliflerin gelmesi halinde değerlendirmeye de alacağı belirtildi. Öte yandan Göztepeli taraftarların birçoğu, kaptan Yasin Öztekin'e tepki gösterdi. Yasin'in eski takımı Galatasaray'ın şampiyonluğunu sosyal medyadan tebrik etmesi üzerine, Göztepeli futbolseverler tecrübeli futbolcuya sitem etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız