Konya
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4961 %0.05
51,5216 %-0.61
6.573,43 % -3,39
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Fenerbahçe Fanself’le Anlaştı

Fenerbahçe Fanself’le Anlaştı

Fenerbahçe ile taraftar platformu Fanself arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Okunma Süresi: 2 dk

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve Fanself Üst Yöneticisi (CEO) Ebrar Efkan Bilgiç katıldı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, toplantıda yaptığı konuşmada, "Taraftarlarımız imzalı ve lisanslı ürünleri kişiselleştirilebilir seçeneği ile satan Türkiye’de ilk ve tek sporcu hatıraları platformu olan iş ortağımız Fanself sayesinde istedikleri futbolcularımızın imzalı formalarına ulaşma imkanı bulabilecekler. Dünyada ilk kez Fenerbahçe ve Fanself birlikteliğiyle bir platform üzerinden taraftarlarımıza sunulacak bu proje ile Fenerbahçelilere eşsiz bir deneyim sunmayı planlıyoruz. Bunu yaparken kulübümüze de gelir sağlayacağız. Fanself’e büyük Fenerbahçe ailesine 'hoş geldin' diyorum. Fenerbahçe'miz için yarın lig başlıyor, futbol takımımıza taraftarlarımızın sonsuz desteğiyle oynayacağımız karşılaşmada başarılar diliyorum, hep birlikte bu sezon kupaları kutlamayı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ebrar Efkan Bilgiç ise anlaşma için mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Fanself, sporseverlere sporcu hatıralarına erişim deneyimi sunan ve bu deneyimi sunarken kulüpler ile taraftarlar arasındaki bağı güçlendiren, sporun birleştirici gücünü aynı zamanda iyiliğe dönüştürmeyi hedefleyen bir taraftar platformudur. 'Sporcu hatıraları' odak noktasına alarak hareket eden fanself, dünyada bir ilki gerçekleştirmektedir. Taraftarlar, hayranı oldukları sporculara ait forma ve benzeri ürünlere, ıslak imzalı olarak, ilk defa kişiselleştirme deneyimiyle erişim imkanı bulacaklardır. Sporcu hatıra pazarı, günden güne küresel pazardaki payını büyüten ve 2032 yılında 227,2 milyar dolara ulaşması beklenen büyük bir pazardır. Global vizyonumuzla hareket ederken Türkiye'de kurulmuş ve bir ilki gerçekleştiren bu girişimin, dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe ile anlaşma sağlaması bizim için mutluluk vericidir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *