Konya
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0469 %0.04
56,3840 %0.20
6.534,67 %-0.02
Konya Postası Gazetesi Spor Emre Belözoğlu: Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak

Emre Belözoğlu: Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak

Rams Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Bu sene de hedefimiz Avrupa kupalarında oynamak, Avrupa kupalarına katılmak için mücadele etmek" dedi.

Emre Belözoğlu: Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak
Okunma Süresi: 2 dk

Yeni sezon hazırlıklarını Burdur'da sürdüren Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, Katar Süper Lig takımı Al-Markhiya ile yapılan ve 3-1 kazandıkları maç sonunda açıklama yaptı. Emre Belözoğlu, "Geçen sene de Burdur'da kamp organizasyonumuz vardı. Özellikle Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin bu güzel kampüsünde kamp yapmaktan mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. Burada çok güzel bir tesis var. Sayın rektörümüz ve burada çalışan görevlilerimiz, öğretim üyelerimiz bize gerçekten çok güzel bir imkan sağladı. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu söyleyeyim" diye konuştu.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini aktaran Emre Belözoğlu, hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirtti. Belözoğlu, şöyle devam etti: "Biliyorsunuz ülkemizde 40- 45 dereceyi bulan hava sıcaklığı var. Burada özellikle akşam ve sabah saatlerinde 20-25 derece olan havalarda iyi antrenmanlar yaptık. Takımımızı lige en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Bu sene de hedefimiz net bir şekilde Avrupa kupalarında oynamak, Avrupa kupalarına katılmak için mücadele etmek. Dört büyük takıma yine meydan okumak. İnşallah bunu yapabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Aramıza katılan arkadaşlarımız olacak, aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız olacak. Bir kez daha Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde bize gösterilen ilgi, alaka, ortam için Burdur iline, burada çalışan herkese çok teşekkür ediyorum."



Yeni sezon hazırlıklarını 10 Temmuz'dan bu yana Burdur'da sürdüren Başakşehir kamp döneminde Antalyaspor'la yaptığı ilk hazırlık karşılaşmasını 2-1 kaybetti. Özbekistan takımı Olimpic FC ile yaptığı karşılaşmayı ise 2-0 kazandı. MAKÜ Yerleşkesi'nde bulunan İstiklâl Stadyumu'nda üçüncü hazırlık maçında Katar Süper Lig takımı Al-Markhiya ile karşılaşan Rams Başakşehir, karşılaşmanın ilk yarısını Danijel Aleksic'in attığı golle 1-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Serdar Gürler ve yeni transfer Piatek'in ayağından bulduğu gollerle durumu 3-0 yapan Başakşehir, Nofal'ın golüne engel olamadı. Başakşehir sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Rams Başakşehir bugün Burdur kampını tamamlayarak kentten ayrılacak. 

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız