Konya
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0562 %0.06
56,3245 %0.18
6.608,15 %1.11
Konya Postası Gazetesi Spor Depremzedeler localarda

Depremzedeler localarda

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremden etkilenen 60 vatandaşımız Konya MEDAŞ Büyükşehir Stadyumu’nun localarına yerleştirildi

Depremzedeler localarda
Okunma Süresi: 2 dk

Başkan Özgökçen yaptığı açıklamada, “Konyaspor Kulübü olarak elimizden gelen her şeyi depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz.  Bununla beraber vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere 20 aileden oluşan 60 vatandaşımızı Konya MEDAŞ Büyükşehir Stadımızın localarında konuk ediyoruz. AFAD ile görüşmeler gerçekleştirdik. Akabinde olumlu dönüş alarak stadyumumuzdaki 20 locayı hazır hale getirdik ve misafirlerimizin hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız yetkili mercilerin yönlendirmesiyle stadyumumuza geliyorlar. Depremzedelerimizi en iyi şekilde ağırlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu zor günde yanımızda Loca sahiplerimize de ayriyeten teşekkür ediyoruz. Konyaspor Kulübü olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemde olduğumuzun bilincindeyiz. El ele verip bu zorlu sürecin altından kalkacağımıza inanıyoruz” dedi.

KONYASPOR KÖYÜ KURULACAK

Konyaspor kulübünün ilk andan itibaren yardım kampanyalarına katıldığını belirten Başkan Özgökçen, “Depremin olduğu ilk günden bu yana, Konya Store mağazamız ve depolarındaki bütün kışlık ürünlerimizi Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bölgeye göndererek ilk yardımımızı gerçekleştirdi. Taraftarlarımız ile birlikte el ele verip en kısa sürede ikinci yardım tırımızı da depremzede kardeşlerimize ulaştırdık. Başkanımız Fatih Özgökçen, Yönetim Kurulumuz ve hayırseverlerimizin işbirliği ile 100 adet konteyner evimizi, deprem bölgesine gönderdi. Yetkililerin göstereceği yerde oluşacak kent, depremzede kardeşlerimize hizmet edecek. Önümüzdeki dönemde deprem bölgelerimizde ‘KONYASPOR KÖYÜ’ kurmayı hedefliyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız