Konya
Parçalı az bulutlu
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Spor CEBRAİL DE TAMAM

CEBRAİL DE TAMAM

Nejc Skubic’in futbolu bırakmasının ardından sağ bek arayışına giren Konyaspor, Ahmet Oğuz’un ardından Cebrail Karayel’i de renklerine bağladı

CEBRAİL DE TAMAM
Okunma Süresi: 1 dk

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da hareketli saatler yaşanıyor. Gelecek sezon Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan Konyaspor, bir taraftan kadrosunu güçlendirmek için girişimler yaparken, yıldız oyuncularına da teklifler yağıyor. Şimdiye kadar Bruno Paz ile Ahmet Oğuz’u renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar son olarak Altay ile yollarını ayıran Cebrail Karayel’i de transfer etti.  Cebrail Karayel geride bıraktığımız sezon toplamda 32 maçta görev aldı. 27 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol, 5 asist üretti.

TALİPLERİ ARTIYOR

Geçtiğimiz sezon ortaya koydukları performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakçı ile Amir Hadziahmetovic’in transferde en çok adı geçen futbolcular olarak öne çıkıyor. Abdülkerim için en istekli takım Beşiktaş olurken, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da bu futbolcu ile yakından ilgileniyor. Amir Hadziahmetovic’in taliplisi ise son şampiyon Trabzonspor. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Amir ve Abdülkerim’i takımda görmek istediği öğrenildi.

STOPER GİRİŞİMİ

Konyaspor’un ise Amir ve Abdülkerim’e talip olan Trabzonspor’dan Hüseyin Türkmen ile ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavili ekibin bu futbolcudan bonservis beklentisi olduğu biliniyor ancak, Trabzon cephesinin Amir ve Abdülkerim’i istemesi, takas konusunun gündeme gelme ihtimalini güçlendiriyor.  (Mustasfa Genç)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız