Konya
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3853 %0.05
53,4104 %-0.23
6.807,46 % -0,99
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Çankaya, 'Riskli bölgeden kurtulmak istiyoruz'

Çankaya, 'Riskli bölgeden kurtulmak istiyoruz'

Okunma Süresi: 1 dk

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya’nın, 52 Orduspor FK maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Çankaya,'' Ligde 16 maçtır yenilmeyen lider takıma karşı son ana kadar mücadelemizi ettik. Sahada başa baş bir mücadele vardı. Oyunun belirli bölümlerinde sahaya ağırlığımızı da koyduk alan savunması da yaptık. Dengede giden bir maçtı iki taraf da temkinli oynuyordu. Maçın 72. dakikasında savunma arkamıza atılan uzun pas sonrası rakibimiz penaltı kazandı ve gole çevirdi. 

Geriye düştükten sonra  takımımız rakibe reaksiyon vermesini de bildi. Maçın bitimine 5 dakika kala penaltı da kazandık. Skoru eşitleyip son bölümde daha coşkulu oynayıp öne geçmek istedik ancak penaltı atışından yararlanamadık. Günün sonunda üzülen taraf biz olduk. 

Bugün üzüleceğiz ancak yarın başımızı yerden kaldırıp bir sonraki maça odaklanacağız. Haftaya deplasmanda Osmaniye ile karşılaşacağız. Dışarıdan nasıl görünüyor bilemiyorum ama biz çok zor bir grupta ligde kalma savaşı veriyoruz. Büyük bir cenderenin içerisindeyiz, buradan çıkmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. 

Ligin boyu kısaldı, her puan gerçekten değerli. Ateş hattının 1 puan üzerindeyiz. Bir an önce riskli bölgeden kurtulup son haftalara rahat girmek istiyoruz. İşimiz zor ancak başaracağız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *