Konya
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1621 %0.22
55,9714 %-0.55
6.545,77 %-0.76
Konya Postası Gazetesi Spor "BAZI KARARLAR KOLAY ALINMIYOR"

"BAZI KARARLAR KOLAY ALINMIYOR"

Arabam.com Konyaspor CEO’su Mustafa Göksu, “Şehrin, taraftarın ve yönetimin bu kadar sevdiği bir hocayla ayrılmak hiç kolay bir karar değildi" dedi

"BAZI KARARLAR KOLAY ALINMIYOR"
Okunma Süresi: 2 dk

Arabam.com Konyaspor Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Göksu, düzenlediği basın toplantısında, yaptıkları teknik direktör değişikliği ve ardından yaşananlara ilişkin açıklama yaptı. Konyaspor için zor bir süreç ve zor bir karar olduğunu belirten Mustafa Göksu, "Konyaspor için zor kararların verildiği bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte hepimizin fazlasıyla sevdiği İlhan Palut hocamızla yollarımızı ayırdık. Şehrin, taraftarın ve yönetimin sevdiği bir hoca ile ayrılmak hiç kolay bir karar değildi. Hoca ile sarıldık, helalleştik aramızda hiçbir problem yok. Bazı kararlar kolay alınmıyor. O kararların temelinde mutlaka çok fazla sebep var. Bu süreçte Aleksandar Stanojevic ile anlaştık. Kendisi başarılı, gelecek vaat eden bir teknik adam. Özellikle genç oyunculara şans veriyor, uzun zamandır da sistemimizde takip edilen bir hocaydı" diye konuştu.

"FUTBOL, MANTIK EVLİLİĞİNİN OLMASI GEREKEN BİR ALAN"

Profesyonel hayatta bu tip ayrılıkların olabileceğini ifade eden Göksu, ''Kulüpte de hiç kimse ‘Yaşasın İlhan Palut gidiyor’ demedi. Aksine hocayla herkes sarıldı, çok duygusal anlar da yaşandı. Fakat profesyonel hayatta bunlar var. Futbol aşk evliliğinin değil, mantık evliliğinin olması gereken bir alan. O mantık evliliğinde de açıkçası Konyaspor’un doğruları bunu gösteriyordu. Yönetim kurulumuzdan böyle bir karar çıktı. Bundan sonrasında da Konyaspor için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"AMİR’E BEŞİKTAŞ’IN RESMİ TEKLİFİ DOĞRU"

Göksu, Amir Hadziahmetovic'e yapılan transfer teklifleriyle ilgili soru üzerine ise ''Amir çok genç yaştan beri Konyaspor’da olan, şehrin ve takımın kültürünü bilen bir oyuncu. Zaman zaman protesto edilmiş, zaman zaman ayakta alkışlanmış, bizim çok önemli bir futbolcumuz. Amir ile ilgili teklifler her zaman var. Bahsettiğiniz tekliflerde rakamlar çok doğru değil. Beşiktaş’ın resmi teklifi doğru, orada ki görüşmeler sürüyor. İlk teklifteki rakamların olamayacağını biz kendilerine illettik. Amir için gelen diğer teklif Premier Lig’den değil, Championship’ten ama rakamlar bizim istediğimiz rakamlara yakın. Orda da o teklifi kabul edemeyeceğimizi dile getirdik. Amir’den ayrılmak istemeyiz ama mutlaka futbolcuların da hedefleri var. Amir’i üzmeyen ve Konyaspor’un menfaatlerini koruyabilecek bir rakamda ancak ‘Evet’ kararı bizden çıkabilir. Endri Çekici'ye de teklif var. Görüşmeler devam ediyor. Verilmiş bir karar yok, eğer giderse Endri'nin de alternatifleri hazır. Sehic ve Bytyqi'nin kalmasını istiyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor. Şartlarda anlaşırsak bizimle kalacaklar” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız