Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0076 %0.02
53,8029 %0.24
6.152,58 % -1,17
Konya Postası Gazetesi Spor Ateşten 1 puan çıktı!

Ateşten 1 puan çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK ile Atakaş Hatayspor 1-1 berabere kaldı.

Ateşten 1 puan çıktı!
Okunma Süresi: 3 dk

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasındaki Gaziantep FK-Atakaş Hatayspor maçı Kalyon Stadı'nda gerçekleşti.

Birinci yarı

12. dakikada Gaziantep FK öne geçti. Sağ taraftan Sorescu'nun kullandığı kornerde ceza sahasında oluşan karambolde Dragus, önünde kalan topa sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direkten döndü. Dönen topu önünde bulan Djilobodji, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

15. dakikada Atakaş Hatayspor beraberliği yakaladı. Ghoulam, sol taraftan kazanılan taç atışını uzun kullandı. Ceza sahasında iyi yükselen Kilama'nın kafa vuruşunda, top filelere gitti: 1-1.

34. dakikada Fernandes'in ceza sahası sol çaprazından yaptığı sert vuruşta kaleci Nita, topu kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarı

74. dakikada Sorescu'nun sağdan kullandığı kornerde ceza sahasında iyi yükselen Ertuğrul Ersoy'un kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

80. dakikada Ömer Faruk Beyaz'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Strandberg'in sert vuruşunda, kaleci Nita meşin yuvarlağı kornere çeldi.

82. dakikada sol taraftan ceza sahasına giren Gradel, Massanga'yla mücadelesinde yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi. 86'ncı dakikada penaltıda topun başına geçen Dragus, meşin yuvarlağı kalenin üstünden auta gönderdi.

Karşılaşma, 1-1 sona erdi.

"Bugün 3 puan için her şeyimizi yaptık ama 1 puan belki bizi sezon sonu ligde tutacak"

Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Özhan Pulat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımla çok kısa zaman geçirdiğini ifade etti.

Bu kısa sürede görsel olarak ne oynamak istedikleri yönünde çalıştıklarını hatırlatan Pulat, şunları kaydetti:

"Bilerek ilk 15 ve ikinci yarının 15 dakikasını geriye yaslanıp onları olabildiğince kendi sahamıza çekip arkasına atacağımız hızlı toplarla hücum etmeyi planladık. Bu noktada ilk 15 dakika top rakipte daha fazla gibi görünse de maçın sonuna baktığımızda ceza sahası içi aksiyonlarında biz çok şanssız goller kaçırdık. Bugün bu bir puan elbette ki bizim beklediğimiz bir puan değildi. Haftalardır kazanamama travmasına sahip bir takımız. Bugün 3 puan için her şeyimizi yaptık ama 1 puan belki bizi sezon sonu ligde tutacak. Biz asla ensemizi karartmayacağız, asla bu maratonda durmayacağız ve var gücümüzle sezonu ligde kalıp noktalamak için savaşacağız."

"3 finalimiz var inanıyorum biz bu işin altından kalkıp ligde kalacağız"

Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta istatistik bakımından iyi bir sonuç aldıklarını ifade etti.

Maçta genel olarak iyi bir performans gösterdiklerini aktaran İnan, şöyle konuştu:

"Oyuncularım görevlerini yerine getirdiler. İyi mücadele ettik, sonucu alamadık üzgünüm. Umudum var, Trabzonspor, Rizespor ve bu maç çok pozisyona girdik, önemli işler yaptık ama kazanamadık. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Her maçımız final. Kazansaydık da işimiz bitmiyordu. Bugün kazanmak isterdik. Bu maç bizim için final niteliğindeydi. 3 finalimiz var inanıyorum biz bu işin altından kalkıp ligde kalacağız."

Atakaş Hatayspor'a karşı daha fazla topla buluştuklarını anlatan İnan, pozisyonları değerlendiremediklerini aktardı.

Maça ilgi gösteren taraftarlara teşekkür eden İnan, "En önemli destekçimiz onlardı. Galibiyet armağan etmek isterdik ama olmadı. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu takıma inansınlar, desteklesinler." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız