Konya
Parçalı az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,0495 %0.01
52,8288 %-0.03
6.658,73 % -1,79
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Atan: “Avrupa hâlâ hedefimiz”

Atan: “Avrupa hâlâ hedefimiz”

TÜMOSAN Konyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan Avrupa için hala iddiasını sürdürdüğünü belirtti.

KAYNAK: H. Uğur ÖZTEKE
Okunma Süresi: 2 dk

Atan açıklamasında;’’ Burada imzalarken de söyledim, ben sözünün altında kalayım ama iddialı olayım, onunla ilgili hiçbir problemim yok çünkü burası Konyaspor. Bence hem bu şehre hem bu takımın daha önce göstermiş olduğu performanslara yakışır, kadro kurma zorunluluğu da var bana göre. Yani bir oyuncunun Konyaspor'a gelmesi için burayı çok hak etmesi gerekiyor bence. Çok kimseyi suçlamadan söylüyorum kadro kurulurken biraz da konuda cüretkâr davranılmış’’

Konyaspor’un her zaman hedefe oynamasını ifade eden Atan, Avrupa sözlerini taraftarı, kulübü ve oyuncuların motivasyonunu artırmak için kullandığını ve sözlerinin arkasında olduğunu açıkladı. 

Teknik adam açıklamasının devamında,’’ Sözlerimin arkasındayım. Şu an bana göre neredeyse imkânsız gibi bir şey. Ama yapılmayacak bir şey değil. Ama baktığımız zaman, gerçekliğe döndüğümüz zaman kadro, özellikle bu ceza alan oyuncular ve sakat oyunculardan sonra biraz zor, işimiz zor. Söylediğim sözün altında da kalabilirim ama o sözü kaldırmak için de yerine getirmek için de gece gündüz 7.24 çalışacağımı sözünü veriyorum. Bu sene bunu belki gerçekleştiremeyebiliriz, belki gerçekleştirebiliriz. Futbol bu, her şey açık. Benim ümidim takımıma, oyuncularıma olan güvenim tam. Ama asıl bizim için sınav hem ligin ikinci yarısında hem de önümüzdeki sene olacak. Tabii bu planlamaları yaparken sağlıklı sonuçlarla da ilerlemek gerekiyor. Burası Konyaspor. İçeride alınan 1 puana asla sevinilemez burada. Bu öyle bir maç değildi çünkü kazanmamız gereken bir maçtı.  Hedefinde her zaman bana göre ilk 5, ilk 6 olması gerekir diye düşünüyorum. Ben o hedefim peşinden sonuna kadar gideceğim. Ya bu sene ya önümüzdeki sene bunu gerçekleştirmek için çalışacağımı söyleyebilirim’’ dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *