Süper Lig'in deneyimli stoperi Adil Demirbağ, Konyaspor'a 2020'de transfer olduğunu ve 2021 sezonunda o dönemki takım iskeletini koruyup üçüncü olarak Avrupa'ya hak kazandıklarına işaret etti. Demirbağ, geçen senenin iskeletini bu sene de tuttuklarından bahsederek, "Hocamızın bize verdiği taktiklerle, çalışma özverisiyle bu sene herkes Avrupa yolunda inşallah bizi görecek." ifadesini kullandı.
Hedeflerine de değinen Demirbağ, şunları kaydetti:
"Hayaller her zaman insanın içerisinde olan bir şey. Benim de hayallerim tabii ki var. Bu arada Avrupa'dan beni her zaman arayan soran takımlar oluyor, menajerime yönlendiriyorum. Benim normal şartlarda bu sene sözleşmem bitiyordu. Ben Konyaspor'da Adil Demirbağ oldum. Konya'nın çıkarları doğrultusunda bir şeyler olacaksa ben tamamım, aksi takdirde benim yapabileceğim bir şey yok. Çünkü ben şehrimi ve takımımı çok seviyorum. Ben her zaman mütevazi oldum ama bu sefer mütevazi olamayacağım. Gerçekten geçen sezon milli takımı kendimce hak ettiğimi düşünüyorum, bekledim de. En azından yaz kampına çağrılmayı bekledim. Olmadı, demek ki bir şeyler eksik ama bu beni hiçbir zaman düşürmeyecek, aksine daha da çok çalışacağım. Şanlı formayı giyeceğim, inat ettim giyeceğim. Ne zaman olursa olsun inşallah giyeceğim."
Bucaspor'da futbol hayatına başlayan 27 yaşındaki stoper, 5 sezondur Konyaspor forması giyiyor. Adil, geçen sezon 2 gol, 3 asistle takımına katkı sağlamıştı.