Konya
Parçalı az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,0803 %0
53,0407 %0.25
6.656,53 % 0,00
Ara
Konya Postası Gazetesi Medya Atakan Özkaya’dan en ilginç hayran yorumu

Atakan Özkaya’dan en ilginç hayran yorumu

Sadece pazartesi akşamlarının değil sezonun en çok izlenen dizisi Uzak Şehir'in başarısında pay sahibi olan isimlerden Atakan Özkaya, nam-ı diğer Kaya, hayranlarından aldığı en ilginç yorumu açıkladı.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Sokakta ve sanal medyada çok fazla geri dönüş aldığını belirten başarılı oyuncu, gelen en ilginç tepkinin, "Sen yakışıklıymışsın" olduğunu söyledi. Katıldığı programda sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan Özkaya'nın, "Bu yorumu çok alıyorum. Beni daha şey zannediyorlar. Çirkin gözüküyorum galiba" sözü sanal medyada yankı buldu. Hayranları yaptıkları paylaşımlarda oyuncuya iltifatlar yağdırdı.

‘MARDİN VE MARDİNLİLER İLHAM VERİYOR’

Kanal D'nin fenomen dizisi Uzak Şehir'in Kaya'sı Atakan Özkaya, diziye ev sahipliği yapan Mardin'e olan tutkusunu da anlattı. O topraklarda olmanın, Mezopotamya'yı hissetmenin kendisine çok iyi geldiğini belirten oyuncu, bölge insanına olan hayranlığını şu sözlerle ifade etti: Karakterime çalışırken, oradaki insanları gözlemlemeye çalışıyorum. Oradaki yaşamları gözlemliyorum. Oranın insanı sadece aşık oluyor ve öyle büyük aşık oluyorlar ki. Bu da size ilham veriyor.

AyNa Yapım imzalı Uzak Şehir, yeni bölümüyle pazartesi akşamı Kanal D'de.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *