Konya
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0317 %-0.58
53,7187 %-0.12
6.189,26 % -0,58
Konya Postası Gazetesi Magazin ÖZDEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

ÖZDEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

ÖZDEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Emine Özdemir’in oğlu Oğuzhan Özdemir, Necla ve Mehmet Uğurlu’nun kızları Fatmanur dünya evine girdi.

Genç Çiftin nikahlarını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı kıydı. Nikah törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Latif Selvi, Barış Bektaş, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya eski milletvekili Uğur Kaleli ve Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı nikah törenine katılanlar arasındaydı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi. Bizde Konya Postası yayın grubu olarak Özdemir ve Uğurlu ailelerini tebrik eder genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız