Meşfika ve Ali Loğoğlu çiftinin güzel kızları Barçın ile Yurduşen ve Halim Koç çiftinin yakışıklı oğlu Alper, Ankara JW Marriott Hotel’de gerçekleşen muhteşem bir törenle dünya evine girdiler.

Genç çiftin nikâhını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıyarken, nikâh şahitliklerini de bakanlar, bakan yardımcıları, Cumhurbaşkanı başdanışmanları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, Nevşehir Belediye Başkanı, Konya, Trabzon, Nevşehir, Diyarbakır, Kayseri gibi pek çok ilin milletvekili ve iş dünyasının tanınmış iş insanları yaptılar.

Muhteşem düğün törenine Türkiye’den çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Gençler ve davetliler gece boyunca bu mutlu ana tanıklık ederek eğlendiler. Biz de genç çiftimizi ve aileleri kutluyor, ömür boyu sağlıklı ve mutlu yıllar dileklerimizi iletiyoruz.


