Konya
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,0047 %0.06
51,1217 %-0.12
7.317,53 % 1,57
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Zorlu yıla rağmen Konya OSB üretimini artırdı!

Zorlu yıla rağmen Konya OSB üretimini artırdı!

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, 2025'in sanayiciler için zorlu olacağını belirtti, ancak Konyalı sanayicilerin üretimden kopmadığını vurgulayarak organize sanayi bölgesinde %3,9'luk artış sağlandığını açıkladı. İstihdam ve üretim projelerine devam edileceğini ifade etti.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda yaptığı değerlendirmede, 2025 yılının sanayiciler açısından zorlu bir süreç olduğuna dikkat çekti. Buna rağmen Konyalı sanayicilerin üretimden kopmadığını vurgulayan Büyükeğen, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde üretimin artış gösterdiğini ifade etti.  Başkan Büyükeğen, küresel ve ulusal ölçekte yaşanan ekonomik gelişmelerin sanayi sektörü üzerindeki etkilerine değinerek, “2025 yılı sanayicilerimiz için kolay bir yıl olmadı. Ancak tüm bu zorluklara rağmen Konyalı sanayicilerimiz üretmeye devam etti” dedi.

Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim verilerine ilişkin bilgi paylaşan Büyükeğen, yılın ilk 11 ayında üretimin yüzde 3,9 oranında arttığını belirterek, bu artışın Konya sanayisinin dirençli yapısını ortaya koyduğunu söyledi. Büyükeğen, Konya sanayisinin büyüme ivmesini koruması için sanayicilerle birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, üretimi ve istihdamı destekleyen projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *