Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Konya’nın farklı ilçelerinden gelen ziraat odası başkanlarını Çumra Şeker Fabrikası’nda ağırladı.
Selçuklu, Meram, Karatay, Akören, Altınekin, Çumra, Güneysınır, Hüyük, Kulu, Seydişehir, Cihanbeyli ve Beyşehir’den gelen başkanlarla bir araya gelen Erkoyuncu, fabrikadaki üretim süreçlerini ve yapılan çalışmaları yerinde gösterme imkanı buldu.
Ziyaret sırasında, Konya tarımı ve Konya Ovası’nda yaşanan su problemleri hakkında kapsamlı bir istişare de gerçekleştirildi. Erkoyuncu, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm başkanlara teşekkür ederek, tarım ve pancar üretiminin geliştirilmesine yönelik iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
Fabrika ziyaretinin, üretim süreçlerinin daha iyi anlaşılmasını sağladığı ve Konya tarımıyla ilgili ortak çözümler geliştirmek için önemli bir fırsat sunduğu belirtildi.