Konya
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3686 %0.01
53,4353 %-0.23
6.837,29 % -0,56
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Yunak’ta iyilik kolileri dağıtılıyor

Yunak’ta iyilik kolileri dağıtılıyor

Yunak'ta Koçyazı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Koçyazı Şehit İbrahim Bozoğlu İlkokulu iş birliğinde hayata geçirilen "Her Sınıf Bir Koli Hazırlıyor" projesi kapsamında, Ramazan ayında okulda hazırlanan iyilik kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya başladı.

Okunma Süresi: 1 dk

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan yaptığı açıklamada Devletimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve yerel yöneticilerimizin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza normal zamanlarda da, Ramazan ayında da çeşitli şekillerde yardımda bulunduğunu, hayata geçirilen bu proje ile de çocuklarımızın da bu yardım kervanına katılmalarının ve erken yaşlarda dayanışmanın önemini anlamalarının amaçlandığını belirtti.

Okul ve dernek yetkilileri ise, "Dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde çocuklarımızı bu duygulara ve değerlerimize yönlendirmek amacıyla hayata geçirdiğimiz bu proje ile maddi durumu iyi olmayan ailelere rahat bir Ramazan ayı geçirtmek istiyoruz" açıklamasını yaptılar.

Her kolide bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerin bulunduğunu vurgulayan okul öğretmenleri, birer yardım kolisini de kendileri hazırladı.

Ramazan ayının bereketini ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmak ve gönül köprüsü oluşturmak için başlatılan proje kapsamında hazırlanan iyilik kolileri, öğretmenlerin rehberliğinde; gönüllü öğrenci, öğretmen ve velilerin evlerinden getirdikleri gıda ürünleriyle dolduruldu. İyilik kolileri daha sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Koçyazı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönüllülerine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *