Konya
Parçalı bulutlu
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Yunak MYO öğrencilerine yemek ücretsiz olacak

Yunak MYO öğrencilerine yemek ücretsiz olacak

Konya Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksek Okulu'nda 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında okulu tercih eden öğrencilere ücretsiz yemek verilecek.

Yunak MYO öğrencilerine yemek ücretsiz olacak
Okunma Süresi: 1 dk

Yunak Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen programda, Yunak Kaymakamlığı, Yunak Belediyesi, Yunak Meslek Yüksek Okulu ve hayırseverler arasında imzalanan protokolle Yunak MYO'ya devam eden ve yeni eğitim yılında kayıt yaptıracak öğrencilerin yemekleri Yunak MYO Yaşatma Derneği aracılığıyla ücretsiz olarak karşılanacak.

Yapılacak çalışmayla Türkiye genelindeki öğrencilerin eğitim için Yunak MYO'nu tercih etmeleri hedefleniyor. Ayrıca çalışma kapsamında öğrencilerin yurt, konaklama, ulaşım ve diğer ihtiyaçlarının büyük bir bölümü de yine Yunak Belediyesi tarafından karşılanarak destek sağlanacak. Öğrencilerin sadece derslerine odaklanması gerektiğini aktaran Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, "Öğrencilerimizin normal koşullarda yemek ihtiyaçlarını yüzde 60 oranında belediye ve hayırseverler olarak biz karşılıyorduk. Ancak bugün imzalanan protokol ile artık tüm öğrencilerimiz yemeklerini ücretsiz yiyebilecek. Yardım ve destekte bulunan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun." diye konuştu. Programa Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Yunak MYO Müdürü Kadir Öztaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Yunak MYO Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Yıldırımer, daire ve kurum amirleri ile hayırseverler katıldı. (AA)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız