Konya
Parçalı az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2483 %0.07
53,3829 %0.4
6.890,08 % 1,03
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya YRP'den Sarayönü’nde Maneviyat Vurgusu!

YRP'den Sarayönü’nde Maneviyat Vurgusu!

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Ladikli Ahmet Hüdayi Hazretlerini Anma Programı’nda konuştu: “Manevi mirasımıza sahip çıkmak toplumsal sorumluluğumuzdur.”

Okunma Süresi: 2 dk

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Konya'nın Sarayönü ilçesinde düzenlenen Ladikli Ahmet Hüdayi Hazretlerini Anma Programına katıldı. Sarayönü Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen programda konuşan Yüksel, manevi değerlere sahip çıkmanın, hem geçmişe vefa hem de geleceğe inşa anlamı taşıdığını ifade etti.

“Teslimiyetin ve Huzurun Simgesi”

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Yel, il yöneticileri ve partililerle birlikte programa katılan Milletvekili Yüksel, Ladikli Ahmet Hüdayi Hazretleri'nin yaşamının ilham kaynağı olduğunu belirtti.

Yüksel, “Ladikli Ahmet Hüdayi Hazretleri’nin hayatı, Allah’a teslimiyetin, Peygamber Efendimize olan sevdanın ve insanlığa hizmetin en güzel örneklerinden biridir. Onun izini sürmek, geçmişe bağlılık değil, aynı zamanda yarına duyulan inancın da göstergesidir” ifadelerini kullandı.

“Manevi Değerler Toplumun Harcıdır”

Yüksel, konuşmasında toplumun birlik ve beraberliğini sağlayan en önemli unsurlardan birinin manevi değerler olduğunu vurguladı. “Bu tür programlar yalnızca bir anma değil, aynı zamanda değerlerimizi diri tutma vesilesidir. Millet olarak bu topraklardaki manevi zenginliklerimize ne kadar sahip çıkarsak, geleceğimiz de o denli sağlam temellere oturur” dedi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç’a ve tüm katkı sunanlara teşekkür eden Yüksel, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
“Bu anlamlı programa öncülük eden başta Belediye Başkanımız Sayın Necati Koç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Manevi mirasımıza sahip çıkan herkesi gönülden kutluyorum. Bu birlik, bu bilinç bizleri daha güçlü kılacaktır.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *