Konya
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1621 %0.22
55,9714 %-0.55
6.545,77 %-0.76
Konya Postası Gazetesi Konya Yeni pazarlar bulunacak

Yeni pazarlar bulunacak

Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Merkezi tarafından düzenlenen ve Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Müşavir ve Ataşelerinin katıldığı “Amerika Pazarına Giriş ve Fırsatlar” webinarı firmaların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi

Yeni pazarlar bulunacak
Okunma Süresi: 2 dk

İhracatçı firmaların yeni pazar yerleri bulması ve ihracat hacmini genişletmesi amacıyla webinar programları düzenleyerek ülkelerin Ticaret Müşavir ve Ataşelerini, ihracatçı firmalarla buluşturan KTO Dış Ticaret Merkezi “Amerika Pazarına Giriş ve Fırsatlar” başlığı ile yedinci webinarını gerçekleştirdi.
Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Keresteci’nin açılışını gerçekleştirdiği webinar kapsamında Washington Ticaret Müşaviri Çağrı ARICI Amerika pazarı ile ilgili gerçekleştirdiği kapsamlı sunumun ardından Türk firmalarının Amerika Birleşik Devletleri'ne ihracat yapabilmeleri için neler yapmaları gerektiği konusunda katılımcılara bilgi verdi. Sunumun ardından söz alan New York, Houston, Miami, Boston ve Los Angeles Ticaret Ataşeleri bölgelerindeki önemli ürün gruplarından, çalışma kültüründen ve Türk firmalarının dikkat etmesi gereken hususlardan bahsettiler. Programın son bölümünde katılımcıların sorularına cevap veren ticaret müşavir ve ataşeleri etkinliğe olan yoğun ilgiliden dolayı mutluluklarını dile getirdiler. Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Merkezi (KTODTM), Konya ve bölgedeki ihracatçı firmaların ihracat kapasitesini ve alternatif pazarını artırmak amacıyla çalışmalar yürütmektedir. İhracatçı firmaların ticari faaliyetlerinde doğru hamleleri yapabilmeleri adına yol gösterici olmayı ve bu sayede Türk ihracatçısının büyümesine, Konya’nın ve ülkemizin ihracat gelirinin artmasına yardımcı olmayı hedeflemektedir. KTO Dış Ticaret Merkezi’nin, Konya’nın ve ülkemizin ihracatının büyümesi ve firmalarımızın ihracat kabiliyetlerinin artması yönünde gerçekleştirdiği bu webinarlar artarak devam edecektir. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız