Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla tanınan Konyalı Mevlüt Acaroğlu, sosyal medya hesabından çocukluk yıllarına dair duygusal bir paylaşım yaptı.
Acaroğlu, 1993–1994 yıllarında ilkokul çıkışında babası İsa Acaroğlu’nun Konya Eski Garaj’daki marketine koştuğunu anlatarak, “Babamın ve abim Ahmet Acaroğlu’nun yanında çıraklık yaptım, esnaflığın ne demek olduğunu öğrendim. Yazarkasanın başında müşteriyle güler yüzlü olmayı, helal kazancın bereketini, alın terinin değerini yaşadım” ifadelerini kullandı.

Hayatının dönüm noktalarını o günlerde kazandığını dile getiren Acaroğlu, “Bugün ticarette, hayatta ne biliyorsam o yılların, o tecrübelerin mirasıdır. Babamın ve abimin emeği ödenmez. Bana ‘hayat okulunu’ öğrettiler. O günkü fiş, para üstü ve ‘Allah bereket versin’ sözü bugün hâlâ kulağımda çınlıyor” sözleriyle paylaşımını tamamladı.
Acaroğlu’nun bu paylaşımı takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.