Konya
Az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,2538 %0.18
55,9646 %-0.49
6.908,74 %-3.01
Konya Postası Gazetesi Konya Ustaoğlu’ndan 30 Ağustos’ta birlik çağrısı

Ustaoğlu’ndan 30 Ağustos’ta birlik çağrısı

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ustaoğlu’ndan 30 Ağustos’ta birlik çağrısı
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

Başkan Ustaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yalnızca geçmişin şanlı bir hatırası değil, aynı zamanda bugünün ve yarınların yolunu aydınlatan önemli bir değer olduğunu ifade etti.

Ustaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz milletimiz, bundan 104 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük bir inanç ve kararlılıkla yürüttüğü İstiklal Mücadelesi’ni 30 Ağustos’ta eşsiz bir zaferle taçlandırmıştır. Büyük Zafer; vatan söz konusu olduğunda milletimizin hangi şartlar altında olursa olsun birlik olabileceğinin ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğinin en güçlü göstergesidir.

Milletimizin azmi, inancı ve kahramanlığıyla kazanılan bu zafer, sadece geçmişimizin şanlı bir hatırası değil; aynı zamanda bugünümüzün ve yarınlarımızın yolunu aydınlatan en önemli değerlerden biridir. 30 Ağustos, yalnızca askeri bir başarı değil, milletimizin hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini ve vatan topraklarını korumak için her türlü fedakârlığı göze alacağını tüm dünyaya ilan ettiği tarihi bir dönüm noktası birlik ve beraberlik içinde kenetlenen milletimizin azim ve kararlılığının eseridir.

Bizlere düşen görev; ecdadımızın büyük fedakârlıklarla bizlere emanet ettiği bu aziz vatanı korumak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek ve ülkemizi geleceğe daha güçlü şekilde taşımaktır. Bizler de bu emanetin kıymetini bilerek, aynı ruh ve inançla yarınlara yürümeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; tüm hemşehrilerimin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

 

 

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız