Konya
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0071 %0.06
55,6380 %-0.18
6.546,25 %1.02
Konya Postası Gazetesi Konya Ümit Özdağ açıkladı: Zafer Partisi Konya İl Başkanlığına yeni isim!

Ümit Özdağ açıkladı: Zafer Partisi Konya İl Başkanlığına yeni isim!

Zafer Partisi, Konya İl Başkanlığı'na Prof. Dr. Sevil Sargın’ı atadı. Genel Başkan Ümit Özdağ, bu değişikliğin partinin Konya teşkilatında yeni bir dönem başlatacağını belirtti. Sargın, önceki görevinde de aktifti. Teşkilatın geleceği merak ediliyor.

Ümit Özdağ açıkladı: Zafer Partisi Konya İl Başkanlığına yeni isim!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı görevinde değişikliğe gidildi. Prof. Dr. Sevil Sargın, Zafer Partisi Konya İl Başkanı olarak atandı.

Atamayı Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ duyurdu. Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sargın’a yeni görevinde başarılar diledi.

Özdağ paylaşımında, “Zafer Partisi Konya il başkanlığına Prof. Dr. Sevil Sargın atanmıştır. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, Sargın’ın göreve başlamasıyla birlikte Konya teşkilatlarında yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, “Zafer Partisi Konya teşkilatları Prof. Dr. Sargın’ın başkanlığında yeni ve güçlü bir hamle yapacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Prof. Dr. Sevil Sargın’ın daha önce Zafer Partisi Genel İdare Kurulu üyeliğiyle de gündeme geldiği biliniyor.

Sargın’ın Konya İl Başkanlığı görevine atanmasıyla birlikte Zafer Partisi’nin kent teşkilatındaki yeni döneminin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız