Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0543 %0.06
56,4895 %0.46
6.638,83 %1.58
Konya Postası Gazetesi Konya TRAMVAY YOLUNU KARA YOLU ZANNEDEN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI!

TRAMVAY YOLUNU KARA YOLU ZANNEDEN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI!

Konya’nın Selçuklu ilçesinde sabah saatlerinde bir aracın tramvay durağına girmesi ve ilerlemesi ihbarıyla polis ekipleri harekete geçti

TRAMVAY YOLUNU KARA YOLU ZANNEDEN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI!
Okunma Süresi: 1 dk

Hızla olay yerine ulaşan ekipler maddi hasara sebep olan sürücünün alkollü olduğunu tespit etti. Ankara’dan gelen sürücüye cezai işlem uygulandı, ehliyetine el konuldu.

Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi’nde kara yolu ile tramvay yolunun birleştiği yerden tramvay yoluna giren araç, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler maddi hasarlı trafik kazasına sebep olan sürücüye alkol testi uyguladı.

215 promil alkollü olduğu tespit edilen S.Y. isimli sürücünün çevredeki vatandaşlardan 60 km hızla ilerlerken direksiyon hâkimiyetini kaybedip tramvay yoluna daldığını söyleyerek yardım istediği ancak güvenlik kameralarından alkolün etkisiyle tramvay yolunu ana yol zannederek orada seyrettiği ortaya çıktı.

Sürücünün Ankara’dan gelip Konya’da park halindeyken alkol aldığı ve 200 metre ilerleyemeden tramvay yoluna girdiği anlaşıldı. Alkollü sürücüye gerekli cezai işlem uygulanarak sürücü belgesine de geçici süreliğine el konuldu. Bahse konu araç ise çekici vasıtasıyla otoparka çektirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız