Konya
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,7552 %0.05
52,8314 %0.06
6.901,77 % -0,86
Ara

Sigaraya zam geldi!

Philip Morris A.Ş., sigara fiyatlarına bir zam daha yaptı. 16 Ekim 2025 itibarıyla Parliament fiyatları 100-105 TL arasında, Marlboro fiyatları ise 95-100 TL arasında değişecek. Yıl içinde yapılan fiyat artışları dört kez gerçekleşti, diğer markaların da zam yapması bekleniyor.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Türkiye’nin en büyük tütün firmalarından Philip Morris A.Ş., sigara fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Şirketin güncellenen fiyat listesi 16 Ekim 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Yeni listeye göre Parliament grubunda fiyatlar 100 ile 105 TL arasında değişiyor. Parliament Night Blue Pack ve Aqua Blue Slims 105 TL’ye yükselirken, Parliament Midnight Blue’nun fiyatı 100 TL olarak belirlendi.

Marlboro grubunda da benzer bir artış yaşandı. Marlboro Red ve Marlboro Touch çeşitleri 100 TL olurken, Marlboro Edge 98 TL, Edge Blue / Sky ise 95 TL’den satılacak.

Muratti, Chesterfield, Lark ve L&M markaları 95-97 TL bandında fiyatlanırken, Marlboro Roll 50 (sarmalık tütün) fiyatı 130 TL’ye çıktı.

Son zamla birlikte, Philip Morris ürünlerinde yıl içinde yapılan artış sayısı dörde ulaştı. Tüketiciler, sık sık gelen fiyat güncellemeleri nedeniyle sigara fiyatlarının artık her ay değiştiğini belirtirken, tütün ürünlerindeki artışın diğer markalara da kısa sürede yansıması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *