Konya
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,1790 %0,28
47,8912 %0,48
4.680,89 % 0,13
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Seydişehir'de Yaya Geçitleri Boyandı

Seydişehir'de Yaya Geçitleri Boyandı

Seydişehir Belediyesi, şehir genelindeki yaya güvenliğini artırmak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hava şartlarından etkilenerek, boyaları silinen yaya geçitlerinde düzenli olarak boyama çalışması gerçekleştiriyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Bu kapsamda, ekipler şehir genelinde trafik güvenliğini üst düzeye çıkarmak hedefiyle özellikle araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu ana arterler, cadde ve sokaklarda planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, şehir genelinde yaya güvenliğinin artırılması ve trafik akışının düzenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında deforme olan yaya çizgilerinin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından boyandığını kaydetti. 

Başkan Ustaoğlu; ”Çocuklarımızın ve tüm yayaların güvenliği en önemli önceliğimiz. Hava şartlarından etkilenen, yaya geçitlerimizin boyaları silindiği için yaya geçidi olduğu tam olarak anlaşılmayan ve yıpranan yaya geçitlerinin boyama çalışmaları devam ediyor. Boyama çalışmaları planlanan program dahilinde devam edecek” dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *