Konya
Parçalı az bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Seydişehir ve Beyşehir yatırımları konuşuldu 

Seydişehir ve Beyşehir yatırımları konuşuldu 

Seydişehir ve Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odaları ortaklaşa gerçekleştirdiği bölgesel istişare ve kalkınma toplantısında iki komşu ilçe arasındaki işbirliği ve dayanışma konuşuldu

Seydişehir ve Beyşehir yatırımları konuşuldu 
Okunma Süresi: 2 dk

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık,  Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgesel kalkınma noktasında güç birliğinin önemine dikkat çektiler.

Toplantıya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Beyşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyeleri katıldı. Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, iki komşu ilçenin sanayi ve ticaret odası başkanlığı olarak bölgesel anlamda neler yapılabilir ve esnaf üyelerine nasıl katkı sağlanabilir konusunda istişarede bulunduklarını kaydetti. Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ise, üyelerin ticaret hacminin daha da gelişmesi ve bölgesel kalkınma noktasında çalışmaların devam etmesi için hep birlikte gayret göstermeye devam edeceklerini, birlikte hareket edildiği sürece her iki komşu ilçe sanayicisin de kazanacağını belirtti. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin her zaman kazanım sağlayacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir ve Beyşehir birbirine yakın olmanın dışında bizim için kardeş iki ilçedir. Sanayici esnaf kardeşlerimizin desteklenmesi ve bölgesel kalkınma noktasında biz her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Seydişehir'imizin, Beyşehir'imizin, Konya'mızın ve ülkemizin bölgesel kalkınması, sanayisinin ve ticaretinin daha da gelişmesi için çalışan, üreten ve ürettiğini katma değere dönüştüren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  Birlikten güç doğar ilkesi ile hareket edildiği anda kazanımın kaçınılmaz olduğunu ifade eden Kaymakam Deniz Pişkin, “birlikte çalışıldığı ve ortak hareket edildiği süreç içerisinde, iki komşu ilçe arasındaki işbirliği ve dayanışma güçlenerek devam edecektir. Bölgesel kalkınma ve istihdam noktasında yapılması gereken çalışmaların her zaman yanında ve takipçisiyiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız