Konya Valisi İbrahim Akın, Selçuklu Belediyespor Kulübünün 11 ve 12 yaş grubu güreş takımlarını makamında kabul etti.
Ziyarette, 11 yaş grubu Güreş Takımı’nın üst üste üçüncü kez, 12 yaş grubu Güreş Takımı’nın ise üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu olması dolayısıyla elde edilen başarılar Vali Akın’a aktarıldı.

Şampiyon güreşçileri, antrenörlerini ve kulüp yönetimini tebrik eden Vali Akın, başarıların Konya’nın spor altyapısı ve gençlere yönelik yatırımlarının önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Akın, sporcuları kutlayarak Konya’nın güreş branşında yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğine inandığını belirtti ve sporculara bundan sonraki müsabakalarında başarılar diledi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
Ziyarette Selçuklu Belediyespor Kulübünün güreş branşındaki çalışmaları, altyapı faaliyetleri ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.
2008 yılında kurulan Selçuklu Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, 150 müsabık sporcusu ve spor okullarında eğitim gören yaklaşık 200 sporcusuyla Türk güreşinin altyapısına katkı sunuyor. Kulüp, U17 Yıldızlar Ligi ve Büyükler Süper Ligi’nde mücadele ederken ulusal ve uluslararası organizasyonlarda da önemli başarılara imza atıyor.

PROTOKOL VE SPORCULAR KATILDI
Ziyarete Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Çakar, Mustafa Uysal ve Mehmet Ali Kolay ile kulübün başarılı sporcu ve antrenörleri katıldı.
