Konya
Parçalı az bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0
Konya Postası Gazetesi Konya Selçuklu’dan sağlık yatırımlarına katkı

Selçuklu’dan sağlık yatırımlarına katkı

Selçuklu Belediyesi’nin arsa tahsis ettiği ve bir hayırsever tarafından yapımı üstlenilen 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun protokol imza töreni gerçekleştirildi

Selçuklu’dan sağlık yatırımlarına katkı
Okunma Süresi: 4 dk

İlçenin ve şehrin ihtiyaçları noktasında yatırımlarını sürdüren Selçuklu Belediyesi sağlık alanındaki yatırımlara katkı sunmaya devam ediyor. Yapımını hayırsever iş insanı Mehmet Güvenç’in üstlendiği  Dumlupınar Mahallesi’nde yapılacak olan 12 No’lu Saliha-Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun protokol imzaları atıldı. Selçuklu Belediyesi’nin arsa tahsis ettiği yapımını hayırsever iş insanı Mehmet Güvenç’in üstlendiği istasyon Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nün koordinasyonu ile tamamlanacak. Selçuklu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen 12 No’lu Saliha-Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun protokol imza törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hayırsever iş adamı Mehmet Güvenç katıldı.

“SELÇUKLU’NUN VE ŞEHRİMİZİN SAĞLIĞI BİZİM ÖNCELİKLERİMİZDEN”

Sağlık yatırımlarına her zaman olduğu gibi öncelik tanıdıklarının altını çizen altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “İl Sağlık Müdürümüz ve hayırseverimiz Mehmet Güvenç ile birlikte önemli bir imzayı tamamlamış olduk. İnşallah ilçemize yeni bir 112 Acil Sağlık Merkezimizi kazandırmış olacağız. Selçuklu Belediyesi olarak eğitimle, sağlıkla ilgili konularda hem yapım noktasında hem de arsa temin noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret ettik inşallah bundan sonra da aynı şekilde bu istikamette çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İl Sağlık Müdürlüğümüzle çok güzel bir işbirliğimiz var birlikte hareket ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte Hocacihan Mahallemize yaptığımız Aile Sağlığı Merkezi’nin de açılışını İl Sağlık Müdürlüğümüzle birlikte yapmayı planlıyoruz. Bedir Mahallemizde de yeni bir Aile Sağlığı Merkeziyle 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi yapımını devam ettiriyoruz. Yine Yazır Mahallemizde Sağlıklı Hayat Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımıyla ilgili de süreçlerimiz, proje çalışmalarımız devam ediyor. İl Sağlık Müdürümüzün şahsında bütün ekibine,Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bu sağlık merkezimizin de tamamlanıp en kısa zamanda hizmete girmesini  temenni ediyorum” dedi.

“SELÇUKLU BELEDİYEMİZ BÜYÜK DESTEK VERİYOR” 

Selçuklu Belediye’nin sağlık yatırımlarına İl Sağlık Müdürlüğü ile kurulan güzel koordinasyon sonucunda büyük destekler verdiğini ifade eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “Öncelikle hayırseverimize ve Belediye Başkanımız Ahmet beye teşekkür ediyorum. Başkanımız bugüne kadar arsa temini, bina yapımı ve çevre düzenlemesi konularında bizleri hiç kırmadı. Yakın zamanda yaptığımız programla 30 tane 112 Acil Sağlık İstasyonunu hizmete sunmuştuk. İnşallah bu yeni dönemi başlatıyoruz. Ben hayırseverimize de çok çok teşekkür ediyorum. Gerçekten anne ve babasının ismini yaşatacağı çok önemli bir hizmete katkı sunuyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.   

“EN KISA SÜREDE BİTİRİP TESLİM ETMEYİ DİLİYORUZ” 

Bu şehrin havasını soluyup, burada ticaret yapan bir aile olarak şehre karşı bir misyon ve hizmet borçları olduğunu düşündüklerini ifade eden Hayırsever İş İnsanı Mehmet Güvenç, “Burada kazandıklarımızı buralara yatırmak icap ediyor ve bu noktada hepimize bir takım görevler düşüyor. Biz de aile olarak üzerimize böyle bir vazifenin düştüğüne kanaat getirdik. Sağ olsunlar Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay bey, Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı bey ve İl Sağlık Müdürümüz Mehmet Bey bize bu konuda yardımcı oldular. En kısa sürede Allah nasip ederse bitirip teslim etmeyi diliyoruz. Bu vesile ile herkese teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  Protokol töreni imzaların atılmasıyla son buldu. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız