Konya
Parçalı az bulutlu
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Selçuklu’da ödül zamanı

Selçuklu’da ödül zamanı

​​​​​​​Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ve bir gelenek haline gelen, çocuklarla, yetişkinlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen “8.Kitap Okuma Yarışması”  ile çocukların ve gençlerin ekran karşısında geçirdiği zamanı azaltmak ve hayata karşı farklı ufuklar kazandırmak için düzenlediği “Hayat Resim Defterine Sığar” isimli yarışmalarının ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu

Selçuklu’da ödül zamanı
Okunma Süresi: 3 dk

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ve bir gelenek haline gelen, çocuklarla, yetişkinlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen “8.Kitap Okuma Yarışması”  ile çocukların ve gençlerin ekran karşısında geçirdiği zamanı azaltmak ve hayata karşı farklı ufuklar kazandırmak için düzenlediği “Hayat Resim Defterine Sığar” isimli yarışmalarının ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Yazar, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Süleyman Savran, AK Parti Selçuklu İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Yılmaz, AK Parti Selçuklu Teşkilat Üyeleri, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeler ve davetliler katıldı.

“RESİM YARIŞMAMIZLA ÇOCUKLARIMIZIN HAYAL

GÜÇLERİNİ GELİŞTİRMELERİNE VESİLE OLDUK”

Selçuklu Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarda çocukların önceliğinin büyük olduğuna vurgu yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Yaptığımız çalışmalar genel itibariyle çocuklarımızın güvenli yarınlarına dokunabilmek, müreffeh bir toplum inşasında gençlerimizin önünü açmaktır” dedi. Selçuklu’da eğitim alanında yapılan faaliyetlerle çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “8.Online Kitap Okuma Yarışmamız ve “Hayat Resim Defterine Sığar” resim yarışmamızı çok özel temalarda düzenlemiş olup, Millî Eğitim Müdürlüğümüze bağlı eğitimcilerimizle neticelendirdik. Öncelikle 8. Online Kitap Okuma Yarışmamızda dereceye giren 10 kitapsever hemşehrimizi tebrik ediyorum. Toplam maliyeti 150.000 Türk Lirası olan yarışma programımıza 2520 başvuru olup, 910 kişi yarışmaya dâhil oldu” ifadelerini kullandı .Her şeyin hayal etmekle başladığını ve bu konuda resim yarışmasıyla çocukların kendilerini geliştirmelerine katkı sunduklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Diğer programımız olan “Hayat Resim Defterine Sığar” resim yarışmamızı; çocuklarımızın ve gençlerimizin duygu ve düşüncelerini renklerle kağıda yansıtmalarını sağlama ve hayal güçlerini geliştirmeleri amacıyla düzenledik. Toplam maliyeti 1.250.000 Türk Lirası olan yarışma programımız üç kategoride çeşitli temalarda planlandı. Bugün burada sizlerle toplam 53 ödülümüzü dereceye giren yarışmacılarımıza takdim ederek, Resim Yarışmamızda sergileme ödülü kazanan 47 katılımcımıza da ödüllerini posta yoluyla ulaştıracağız. İki özel yarışmamızda da dereceye girerek ödüle layık görülen evlatlarımızı tebrik ediyor, kitaplarla bağlarınızı dâim tutmanızı, duygu ve düşüncelerinizi renklerle aktarma yolunda sanat sevginizin de devamını diliyorum” diye konuştu.

“SELÇUKLU’DA GENÇLERİMİZ SANAT VE KÜLTÜRLE İÇ İÇE” 

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Selçuklu’da sosyal , kültürel faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Özellikle gençlerle ilgili bu sanal dünyanın tuzaklarından ve karmaşasından uzaklaştırıp onları gerçek dünyamızın güzellikleriyle buluşturmak bu yüzden oldukça önemli ben başkanımıza ve ekibine bu konudaki çalışma ve gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.  Konuşmaların ardından  iki kategoriden oluşan ve dereceye giren “8.Online Kitap Okuma Yarışması” ile üç kategoriden oluşan  “Hayat Resim Defterine Sığar” yarışmasında dereceye giren yarışmacıların birbirinden güzel  ödülleri Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.  (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız