Konya
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2177 %-0.02
53,1900 %0.5
6.825,46 % 3,01
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Selçuklu Belediyesi’nden 2025 yılına damga vuran altyapı hamlesi

Selçuklu Belediyesi’nden 2025 yılına damga vuran altyapı hamlesi

Selçuklu Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla daha konforlu ve estetik bir şehir hedefliyor.

Okunma Süresi: 2 dk

Selçuklu Belediyesi, altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıllık faaliyet planı kapsamında şu ana kadar 63 bin 500 metrekare parke ve 22 bin 750 metre bordür çalışması gerçekleştirdi.

Hedef: 100 Bin m² Parke, 46 Bin m Bordür

İlçenin dört bir yanında altyapı yatırımlarını sürdüren ekipler, mahalle bazlı ihtiyaçlar doğrultusunda eş zamanlı olarak birçok noktada çalışıyor. Son olarak:

  • Akşemsettin Mahallesi Dedeler Sokak’ta 600 metre bordür, 800 metrekare parke çalışması tamamlandı.

  • Sille Ak Mahallesi Huşu Sokak’ta 3.000 metre bordür, 7.000 metrekare parke döşendi.

  • Parsana Mahallesi Bünyamin Sokak’ta ise 700 metre bordür ve 2.100 metrekare parke çalışmaları sürüyor.

Bunların yanı sıra Yazır, Hocacihan ve Kosova Mahalleleri başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri sezon boyunca toplam 100 bin metrekare parke ve 46 bin metre bordür imalatı hedefliyor.

“Selçuklumuzun Dört Bir Yanında Yoğun Çalışma Sürüyor”

Çalışmaları yerinde inceleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, hemşehrilerin konforlu, güvenli ve estetik bir şehirde yaşamalarını öncelediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Vatandaşlarımızın yaşam kalitesine doğrudan katkı sağlayacak altyapı yatırımlarımızı yalnızca yol ya da kaldırım düzenlemesi olarak değil, Selçuklu’nun bugünü ve geleceği adına yapılan kalıcı hizmetler olarak görüyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz mahallelerimizin ihtiyaçları, vatandaşlarımızdan gelen talepler ve saha analizleri doğrultusunda yoğun mesai harcıyor. Fiziki belediyecilik çalışmalarımızla Selçuklu’muza değer katmayı sürdürüyoruz. Sezon boyunca ilçemizin dört bir yanında tempolu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *