Konya
Az bulutlu
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Selçuklu asfalt sezonunu açtı

Selçuklu asfalt sezonunu açtı

Şehirleşme anlamında büyük çalışmalara imza atan Selçuklu Belediyesi artan nüfus ve konut sayısına paralel olarak fiziki belediyecilik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor

Selçuklu asfalt sezonunu açtı
Okunma Süresi: 2 dk

Altyapı hizmetlerinde ihtiyaç olan noktalarda hızlı çözümler üreten Selçuklu Belediyesi Yazır Mahallesi Sultan Caddesi’nde altyapı çalışmalarından kaynaklı bozulmuş olan yerlerde sıcak asfalt çalışması yaparak sezonu açmış oldu.

HEDEF 750 BİN METREKARE SICAK ASFALT

Selçuklu’da merkez ya da taşra mahallesi ayrımı yapmadan ihtiyaç olan her noktada hızlı çözümler üreten Selçuklu Belediyesi sıcak asfalt noktasında da ciddi çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl pandemi kaynaklı olarak çalışmalara geç başlansa da 1 milyon 650 bin metrekare asfaltlama çalışması yapan Selçuklu Belediyesi 2022 yılı sıcak asfalt hedefini 750 bin metrekare olarak belirledi.

“İLÇEMİZİN HER NOKTASINDA HİZMET İÇİN VARIZ”

İlçe sakinleri için modern fiziki altyapıyı oluşturmak ve onların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ İlçemizin her noktasında her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle asfalt çalışmalarımız biraz geç başlasa da 1 milyon 650 bin metrekare gibi rekor bir rakamla tamamladık. Bu rakama ulaşmamıza rağmen ekiplerimiz durmadı ihtiyaç dahilinde yine asfalt çalışmalarını sürdürdü. 2022 yılında da belirlediğimiz 750 bin metrekare sıcak asfalt hedefiyle sezon boyunca hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Yapılan planlı ve programlı çalışmalar ile mevsim koşullarının iyi gitmesi halinde sezon başında konulan hedeflerin üzerine çıkılacaktır.” Şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız