Konya
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5661 %0
52,2391 %0.12
6.756,31 % 0,00
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Selçuk Üniversitesi’nden Ankara çıkarması!

Selçuk Üniversitesi’nden Ankara çıkarması!

Selçuk Üniversitesi Rektörü Hüseyin Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile yaptığı görüşmede, öğrencilerin TEKNOFEST'e katılımını ve Millî Teknoloji Atölyesi'ni ele alarak üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesine vurgu yaptı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Selçuk Üniversitesi Rektörü Hüseyin Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, üniversite öğrencilerinin TEKNOFEST sürecine daha etkin katılımı ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı.
Ziyarette ayrıca, Bakanlığın destekleriyle üniversite bünyesinde hayata geçirilen Millî Teknoloji Atölyesi de gündeme geldi. Rektör Yılmaz, söz konusu atölyenin kurulmasına sağlanan katkılardan dolayı Bakan Kacır’a teşekkür etti.
Görüşmenin, üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi ve gençlerin teknoloji alanındaki projelere daha aktif katılımının artırılması açısından önemli olduğu vurgulandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *