Konya
Az bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,4043 %0.09
53,3149 %-0.3
6.813,04 % -1,35
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Selçuk Üniversitesinde bilimsel yolculuk

Selçuk Üniversitesinde bilimsel yolculuk

Selçuk Üniversitesi, LÖSEV tarafından lösemi tedavileri tamamlanan 5 - 12 yaş grubundaki çocukları “Minik Kahramanların Bilimsel Yolculuğu” etkinliğinde ağırladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz da katıldı.

Okunma Süresi: 1 dk

LÖSEV ve Selçuk Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Minik Kahramanların Bilimsel Yolculuğu” etkinliğine lösemi hastalığını yenen çocuklar için program düzenlendi. Etkinliğe Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz da katıldı. Yılmaz, çocuklarla bir araya gelerek onlara Üniversiteyi anlattı.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sema Aydın Ceran, yaptığı açıklamada LÖSEV ile gerçekleştirdikleri iş birliği kapsamında lösemiyi yenen 15 çocuğa yönelik 3 gün süren bir eğitim programı düzenlediklerini söyledi. Eğlenceli deney atölyeleri, etkileşimli okumalar, oyunlaştırılmış matematik, tiyatro gösterileri gibi bir etkinliklerin yanında kampüste yer alan Hayvan Hastanesi ve Müzeyi de gezdiklerini ifade eden Ceran, “Belli bir dönem örgün eğitimden ayrı kalan öğrencilerimize ara tatilde düzenlediğimiz etkinlik programı ile hem sosyal hem akademik anlamda destek sağlamak istedik. Bizim için oldukça keyifliydi. Öğrenci ve velilerimiz de çok keyifli ve verimli vakit geçirdiklerini ifade etti. Böyle bir imkanı bizlere tanıyan Üniversitemize ve LÖSEV’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *