Konya
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,4098 %0.24
53,5661 %0.56
6.875,62 % 0,87
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Selçuk Tıp’ın ameliyathane kapasitesi artırıldı

Selçuk Tıp’ın ameliyathane kapasitesi artırıldı

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin ameliyat kapasitesi 5 yeni ameliyathane odasıyla yaklaşık yüzde 30 arttırıldı.

Okunma Süresi: 1 dk

Yeni ameliyathanelerle birlikte sağlık hizmetine erişim daha da hızlandı.

Bölgenin sağlık güvencesi olma vizyonuyla hareket eden Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, tıp alanındaki her türlü gelişme ve yenilikleri yakından takip ederek kendisini sürekli yeniliyor.

Yakın dönemde Konya’da önemli bir açığı kapatan robotik cerrahi sisteminin hizmete alındığı Hastanede ameliyat kapasitesinin arttırılması için de yeni bir adım atıldı. Yapımı tamamlanan 5 yeni ameliyathane ve Ameliyat Öncesi Hazırlık Polikliniğinin de açılmasıyla hastaların bu alandaki ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verilebiliyor.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhan Ece, Hastanenin hem sürekli devam eden modernizasyon çalışmaları hem de yeni üniteler sayesinde tıbbi hizmette gücünün daha da arttığını söyledi. Prof. Dr. Ece, “Hastanemizde 20 olan ameliyathane odasına 5 yeni oda ekledik. Bu odalar sayesinde günlük 100 olan ameliyat kapasitemiz 130’lara kadar ulaştı. Bu sayede hastalarımız daha kaliteli hizmeti daha kısa sürede alacaklar” dedi.

İlhan Ece, yeni ameliyathanelerin hizmete alınmasındaki katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’a teşekkür etti.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *