Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi, tercih dönemi çalışmaları kapsamında çeşitli ortaokulları ziyaret ederek öğrenciler ve eğitimcilerle bir araya geldi.
Okul Müdürü Burhanettin Söylemez ve beraberindeki heyet, Ahmet Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Osman Kuzgun ile Fevzi Çakmak Ortaokulu Müdürü Cemil Çetinkaya ile görüşmeler gerçekleştirdi.

EĞİTİM İMKÂNLARI TANITILDI
Ziyaretlerde rehber öğretmenler ve müdür yardımcılarıyla da bir araya gelen okul yönetimi, Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin eğitim olanakları, sosyal faaliyetleri ve akademik başarıları hakkında bilgi verdi.
Görüşmelerde öğrencilerin tercih sürecinde doğru yönlendirilmesinin önemine dikkat çekilirken, okullar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi mesajı verildi.
ÖĞRETMENLERE HEDİYE TAKDİM EDİLDİ
Program sonunda rehber öğretmenlere ve müdür yardımcılarına çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaretlerin samimi bir atmosferde gerçekleştiği belirtildi.
Okul Müdürü Burhanettin Söylemez, okulun akademik başarılarının yanı sıra manevi değerleriyle de öne çıktığını ifade ederek öğrencileri bilinçli tercih yapmaya davet etti.
Yapılan tanıtım faaliyetlerinin öğrenciler ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandığı bildirildi.
