BEREKETLİ GEÇİYOR
On bir ayın sultanı Ramazan için ilk sahur yarın yapılacak. Hal böyle olunca da çarşı pazarda hareketlilik hız kazandı. Gıda ürünlerinin yoğun olarak satıldığı Kadınlar Pazarı olarak bilinen Melike Hatun Çarşısı’nda esnaf Ramazan bereketini yaşadı.
ZAM ENDİŞESİ HAKİM
Vatandaşların iftarda ve sahurda tüketeceği ürünleri taze bir şekilde bulabildiğini söyleyen Bünyamin Kurucu, “Peynir, yağ, zeytin gibi kahvaltılık ürünlerde talep artışı var. Vatandaş fiyatların artacağını düşünerek, alışverişini erken yapıyor” diye konuştu.
HERŞEYİ BULMAK MÜMKÜN
Bu yıl Ramazan bereketinin pahalılıktan dolayı eski yıllara nazaran düşük olduğunu söyleyen Kurucu, “Bugün ve yarının daha yoğun olacağını tahmin ediyoruz. Marketlere göre kadınlar pazarı daha ucuz ve aradığınız tüm ürünleri bulabilirsiniz” dedi.
TERCİH BEYAZ ET OLDU
Kadınlar Pazarı’nda et ve et ürünleri satışı yapan Mehmet Özdemir ise, kıyma ve kuşbaşının yanı sıra talebin en çok tavuk ürünlerine olduğunu söyledi. Özdemir, tüm tavuk alanların yanı sıra, kanat, but ve göğüs aldığını belirterek, “Fiyatlarımız uygun” dedi. (Fatih ERSOY)