Konya
Parçalı bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Protokolden 10 Kasım mesajı

Protokolden 10 Kasım mesajı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, CHP İl Başkanı Barış Bektaş, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, DEVA Partisi İl Başkanı Seyit Karaca, Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, Eğitim İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıldönümü mesaj yayınladı

Protokolden 10 Kasım mesajı
Okunma Süresi: 4 dk

Vali Vahdettin Özkan’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Vali Özkan, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi: “İstiklâl mücadelemizin önderi, büyük siyasi deha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı ile anıyoruz.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülke işgal altındayken ve her şey bitti denilirken yaktığı bağımsızlık ateşiyle yüce milletimizi istikbal ve istiklal ruhuyla bir araya getirmiş, eşsiz bir dirayet ve hamiyetle, çizdiği istikamette hem milletimizin hem de esaret altındaki diğer milletlerin kaderini değiştirmiştir.  Atatürk; savaş meydanlarında kazandığı zaferlerle büyük bir komutan olduğu gibi aynı zamanda hayatını ülkesine ve milletine adayan büyük bir liderdir. Onun en büyük gayesi, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır. Bu yolda 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’ diyen büyük önder, millî ve manevi değerlere sahip çıkarak bilimin ışığında yol almamız gerektiğini vurgulamıştır.  Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 84. yılı dolayısıyla bizlere Cumhuriyet’i armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü ve İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, vatanımız uğruna fedakârca şehit olan kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

Başkan Angı’dan 10 Kasım mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını tarihe nakşettirmiş büyük bir devlet adamı olduğunu belirten Başkan Angı, “Aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümünde Kurtuluş Savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü şükranla yâd ediyoruz” dedi.


 

Karaca:  Bizden birisi olan Atatürk, Türk halkının ortak bir paydasıdır

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımlayan Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Atatürk'ün, 'Doğuşumdaki tek olağanüstünlük Türk olarak dünya gelmemdir' dediği gibi, Atatürk'ün Türk halkının ortak bir paydası ve bizden birisi olduğunu söyledi.

Bektaş; "Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin değeri toplumumuzda, her geçen gün daha iyi anlaşılıyor"

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84. yıldönümüyle ilgili yayımladığı anma mesajında, Atatürk'ün  ilke ve devrimlerinin değeri her geçen gün toplumumuzun tüm kesimlerince daha iyi anlaşıldığını belirtti.

İl Başkanı Hasan Ekici’den 10 Kasım Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 84. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında " Bütün dünyanın saygısını kazanmış büyük asker ve devlet adamını, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde şükranla anıyoruz” dedi.

Yiğit: Türk Ulusu Atatürk'ü asla unutmayacaktır

Eğitim-İş Konya Şubeür Ulaş Yiğit Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Başöğretmen Atatürk’ün ölümünün 84. yıldönümüyle ilgili yayımladığı Anma mesajında, Türk ulusunun Atatürk'ü asla unutmadığı gibi, sonsuza kadar da gönlünde yaşatacağını söyledi.

Başkan Konak’tan 10 Kasım Mesajı

Yunak Belediye  Başkanı Ali Konak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Ali Konak,  mesajında  “10 Kasım, sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, O’nu anlama ve bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet gelecek nesillere teslim etme mücadelemizi tazelediğimiz gündür. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu   Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir: Türk Milleti olarak Atatürk'ü minnetle anıyoruz

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84. yıldönümünde bir mesaj yayımlayarak anan Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Fizik Öğretmeni Serdar Özdemir,  Başöğretmenimiz ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk'ü, Türk Milletinin saygıyla, özlemle ve büyük bir minnetle andığını söyledi.  (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız