Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Sahnesi’ndeki etkinlikte, şarkılar seslendirildi, oyun ekibi gösteri sundu.
Etkinliğe Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Fatih İnal, şube müdürleri ve polis teşkilatı ile Konyalılar katıldı.
Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Fatih İnal ve Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal, konserde yaptığı konuşmada, etkinliğin Konya'da yapılmasını önemsediğini vurguladı.
“180 Yıldır Milletin Emrindeyiz”
180 yıldır milletin hizmetinde olduklarını söyleyen İnal, “Bütün zorluklara ve sıkıntılara rağmen şehitler ve gaziler veren çok kutlu bir teşkilatın mensubu olmanın onuruyla karşınızdayım. Biz, 180 yıldır millet iradesinin emrinden bir an olsun ayrılmadık. Bugün burada, bu kutlu yapıyı korumak uğruna canını vermiş şehitlerimizin ve terini, kanını bu vatan toprağına dökmüş gazilerimizin huzurundayız. Hepsinin ellerinden öpüyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“Göz Korkmaz, Ama Arkadaki Destek Daha Kutsal”
İnal, “Biz göz korkmayan bir teşkilatız. Ancak bizden daha zor bir görevi yürüten, arkamızda dağ gibi duran meslektaşlarımızın eşleri ve çocukları var. Onların her birinin ellerinden öpüyor, Allah ayaklarına taş değdirmesin diyorum. Ailelerimizin fedakârlığı, bizim sahadaki gücümüzdür.” ifadelerini kullandı.
“Huzurun Başkenti Olacak”
İnal, “Konuşmamı tamamlarken, meslek hayatına birlikte başladığım Konya İl Emniyet Müdürümüz Maksut Yüksek’e özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Selçuklu’nun kadim başşehri, onun duruşuyla, adam gibi adamlığıyla huzurun başkenti olacaktır. Bütün meslektaşlarımın bu bilinç ve şuurla hizmet edeceğine inancım tam.” diye konuştu.
Etkinliğin ardından Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Fatih İnal, Vali İbrahim Akın ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a plaket verdi.
.jpeg)
.jpeg)