Konya
Parçalı bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,4098 %0.24
53,5661 %0.56
6.875,62 % 0,87
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Pekyatırmacı'dan 23 Nisan mesajı

Pekyatırmacı'dan 23 Nisan mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yayımladığı kutlama mesajında, “23 Nisan, millet egemenliğinin sembolü olmasının yanı sıra aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğumuz inancın sembolüdür” dedi

Okunma Süresi: 2 dk

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Ahmet Pekyatırmacı mesajında çocukların bir ülkenin geleceği olduğunu belirterek şu sözlere yer verdi:

 

“Milletimizin bağımsızlık ruhunu temsil eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yıl dönümünü coşku içinde kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, yüce Türk milletinin var olma mücadelesinde önemli bir dönüm noktasıdır. Binlerce yıllık medeniyet birikimi ve millet olma şuuruyla tarihin her dönemine damgasını vurmuş olan Türk Milleti dünyaya bağımsızlığını haykırarak verdiği üstün mücadeleyle adını tarihe altın harflerle yazdırdı. 23 Nisan, milli iradenin, millet egemenliğinin sembolü olmasının yanı sıra geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğumuz inancın da sembolüdür. Dünyada çocuklara armağan edilen, ilk ve tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aziz milletimiz binlerce yıllık hoşgörüsünü ve sevgisini ülkemizden tüm dünyaya ilan etmektedir.

Mazlum devletlere kucak açan bir milletin evlatları olarak ülke, dil, din ve ırk ayrımı yapmaksızın dünya çocuklarının yanında olmaya çalışıyor ve Selçuklu Belediyesi olarak her zaman önceliğimizi çocuklara veriyoruz. Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak için birçok projeye imza atıyoruz, bu anlamda çalışma ve planlamalarımıza devam ediyoruz. Bu çerçevede okul dışı öğrenme (SETAP)  ortamlarımızla çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmelerini ve kendilerini geliştirmelerine imkan tanıyoruz. Yine Selçuklu’da her yıl yaz spor okulları ve yıl boyu süren spor okullarıyla binlerce çocuğumuza hizmet vererek bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bunların yanı sıra çeşitli yarışma ve organizasyonlar düzenleyerek çocuklarımızın eğlenirken öğrenmesini ve yeteneklerini ortaya koymasını fırsat vererek öz gelişimlerini artıracak ortam sunuyoruz. Çocuklarımız için ne yapsak az. Biliyoruz ki dünya çocuklarla güzel, eğer çocuklarımız gülerse tüm dünya güler.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *