Konya
Parçalı az bulutlu
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Pekyatırmacı Umut Evi’nde iftar açtı

Pekyatırmacı Umut Evi’nde iftar açtı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan ve kanser hastalarına umut olan Umut Evi sakinleri ile iftar yaptı

Pekyatırmacı Umut Evi’nde iftar açtı
Okunma Süresi: 2 dk

Umut Evi sakinleri bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı ve Milletvekili Ahmet Sorgun, tedavi amacıyla Umut Evi’nde kalan hastalara şifa dileklerini ileterek moral verdi. İftar programına Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un yanı sıra Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan yardımcıları katıldı.

“RAMAZAN AYINDA UMUT EVİ SAKİNLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADIK”

Belediye olarak toplu iftarlar yerine vatandaşların sofralarına misafir olduklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Son toplu iftarımızı da burada Selçuklu Belediyemizin Umut Evi’nde ve burada kalan misafirlerimizle yapmayı umut ettik ama misafirlerimizle iftar yaparken onları yalnız bırakmayalım istedik ve o yüzden meclis üyelerimizi, yönetim kurulu üyelerimizi buraya davet ettik. Burada kalan misafirlerimiz için zor süreçler yaşanıyor olabilir. Her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için biz burada gayret ediyoruz. Ben de en ufak bir eksikleri olduğunda da bizlere ulaşmaları gerektiğini de buradan ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

AK Parti hükümetleri döneminde sağlık hizmetlerinin geliştiğini ifade eden AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Burada zorluklarla hastalıklarla mücadele eden kardeşlerimiz var. Bu güzel günlerin hürmetine acil şifalar diliyorum. Bu güzel hizmetlerinden dolayı da Selçuklu Belediyemize ve Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Pandemi döneminde kalabalık iftar sofralarının özlendiğini belirten AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Hem imkan veren Belediye Başkanlarımıza hem de burada hizmet eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. Burada tedavi gören kardeşlerimize Allah şifalar versin inşallah.” ifadelerini kullandı. Umut Evi sakinleri adına söz alan Ahmet Bayraktar da Beyşehir’de yaşadığını ve Selçuklu Belediyesi’nin bu hizmeti sayesinde her gün tedavi için ilçeye gidip gelme zorluğundan kurtulduğunu belirterek Selçuklu Belediyesi’ne teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız