Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği, Uluslararası Beyşehir Bisiklet Evi’nde Fransa’dan gelen bisiklet gezgini Jasselin End’i ağırladı. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında bisikletiyle dünya turuna çıkan End’in rotasında Çin bulunurken, asıl hedefinin Japonya’ya kadar pedallamak olduğu öğrenildi.
Dernek yetkilileri, böylesine zorlu ve ilham verici bir yolculuğa çıkan sporcuya başarı dileklerini ileterek, Beyşehir’de kendisini misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.
Dernek aracılığıyla ilçeye gelen yabancı tur bisikletçilerine; dünyada benzeri olmayan bir hizmet anlayışıyla otel konaklama ve yemek desteği sağlayan sponsor Huğlu Outdoor’a, yönetim kurulu üyelerine ve Kooperatif Başkanı Naci Tanık’a teşekkür edildi.

Ayrıca dünya turu yapan bisikletçilere yolculukları boyunca eşlik edecek hediye formaların sponsoru Selçuklu Mermer’e de katkılarından dolayı şükran sunuldu.
Beyşehir’in misafirperverliğinin uluslararası alanda tanıtılmasına katkı sağlayan organizasyonun, ilçenin turizm potansiyeline önemli değer kattığı vurgulandı.