Akdeniz açıklarında meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından sahada hızlı bir şekilde çalışma başlatan hasar tespit ekipleri, bölgede tarama faaliyetlerini sürdürüyor. İlk belirlemelere göre herhangi bir yıkım tespit edilmedi.
14 Yaşındaki Afranur Günlü Hayatını Kaybetti
Deprem sırasında Muğla’nın Fethiye ilçesinde panik atak geçiren 14 yaşındaki Afranur Günlü, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Afranur evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yaralılara Acil Şifa Dileği
Deprem anında yaşanan panik nedeniyle yüksekten atlama gibi nedenlerle yaralanan vatandaşlara da acil şifalar dileyen Bakan Kurum, “Tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun” mesajını paylaştı.